Hvem vi er.

DETALJER SOM GJØR OSS UNIKE

VI TILBYR IKKE
HUS, MEN
MOMENTER

Hos Jetvillas er vi dedikert til å finne ditt drømmehjem, stedet du lengter etter å gå inn i hver dag og bygge et liv fullt av uforglemmelige øyeblikk. Med mange års erfaring og dokumentert effektivitet er vi ved din side hele veien, fra jakten på den perfekte tomten til det øyeblikket du setter deg til rette i sofaen i ditt nye hjem. Hos Jetvillas vil vi alltid være her for deg.

VI STARTET I 1989

De vidunderlige årene

som et byggefirma, fikk vi raskt et utmerket rykte for å tilby kvalitetseiendommer i Costa Blanca-regionen.

Takket være det harde arbeidet og omsorgen vi alltid har lagt ned i alt vi gjør, konsoliderte Jetvillas seg, vi vokste som mennesker, som fagfolk og som et team, og med oss vokste kontorene våre.

Siden den gang har vi mottatt en rekke priser, et resultat av den kontinuerlige søken etter fortreffelighet som er en del av DNA-et til vår spanske ledelse, med sikte på å forbedre oss hver dag og fortsette å vokse slik vi har gjort så langt.

+ + + + + + + + + +

1989

Åpning av vårt nye kontor åpent for publikum

I 1996 fullførte vi byggingen (påbegynt i 1995) av kontorene våre i Calpe, som fortsatt er vårt nåværende hovedkvarter, et sted der vi med stolthet tar imot og betjener kundene våre. Fra dette øyeblikket begynte utvidelsen av teamet vårt for å møte den økende etterspørselen.

1999

Eiendomsmeglingstjenester

Etter hvert som Jetvillas fortsatte å bygge et solid omdømme, vokste teamet vårt sammen med det. Vi er opptatt av å gi kundene våre en unik og problemfri serviceopplevelse. Vi fortsetter å utvide teamet av ansatte for å møte etterspørselen etter eiendomsmeglingstjenester.

2001

Service etter salg

For å lukke sirkelen og dekke etterspørselen etter alle tjenester som kundene våre etterspør, bestemte vi oss for å innlemme ettersalgstjenester som nøkkeloppbevaring, reparasjonsassistanse, vedlikehold av svømmebasseng og vedlikehold av hagen, med den vanlige kvaliteten og effektiviteten i kundeservicen.

2008

Fullstendig oppussing og utvidelse av kontorene våre

Til tross for en alvorlig økonomisk nedgangstid bestemte vi oss for å investere og fortsette å utvide virksomheten. Vi renoverte og utvidet våre nåværende kontorer for å kunne yte bedre service til kundene våre.

2011

Bellevue-prisen for beste eiendomsmegler

I 2011 mottok vi denne prisen for første gang, og fra da av og frem til i dag har Jetvillas hvert år blitt anerkjent for sin profesjonalitet, ekspertise, kvalitetsservice, engasjement og aktsomhet med prisen Best Property Agents Award. Dette var den første av flere priser som ble delt ut av Bellevue, Europas ledende eiendomsmeglermagasin.

2012

ISO 9001-sertifikat for kvalitetsstyring

Jetvillas ble det eneste byggefirmaet og eiendomsmeglerfirmaet på Costa Blanca med ISO 9001-kvalitetsstyringssertifikat utstedt av TÜV Rheinland. Vi er stolte over å få denne anerkjennelsen for vår forpliktelse til å yte service av høy kvalitet til våre kunder.

2014

I august i år utvidet Jetvillas sine kontorer.

For å gjøre det enklere å betjene kundene, og vi har gjennomført store forbedringer av IT-systemene, alt med fokus på kravene i «online»-æraen, og vi fortsetter å gjennomføre endringer den dag i dag.

2022

Digital teknologisk erobring.

For å gjøre det enklere å betjene kundene, og vi har gjennomført store forbedringer av IT-systemene, alt med fokus på kravene i «online»-æraen, og vi fortsetter å gjennomføre endringer den dag i dag.

Fast eiendom

Nybygg

Rehabilitering av bygninger

Interiørdesign

Vi fokuserer på hva du trenger til enhver tid,
derfor garanterer vi at alt går som planlagt.

Vi jobber med ulike typer prosjekter:

Våre fagfolk

Det mest komplette laget.

José Escribano

Founder & CEO

Mamen Galan

Sales Office Manager

Pieter Wilkens

Construction &
Service Senior Manager

Vanessa Moyano

Sales Administration

Natalya Guseva

Sales Executive

Audrey Silvere

Property Collector | Sales Executive

Isabel García

Services Manager

Noemi Ordinola

Administration & Accounts

Miriam Moreno

Customer Support

ET TEAM TIL DIN DISPOSISJON

for å hjelpe deg med å skape dine beste øyeblikk

ØNSKER DU ET NYTT HJEM HVOR DU KAN LEVE DINE ØYEBLIKK?

Kontakt oss, så informerer vi deg om hvordan du gjør det.

JETVILLAS

Det første skrittet mot det beste alternativet er å konsultere oss, fordi du kan gjøre det uten forpliktelser.

Vi gir deg råd

Hopp rett ned til innholdet